Bekijk snel nieuwe oogst AGF!
Online lezen  |  Contact
 Weekbericht
Week 12
Nieuwe oogst producten!
Paarse broccolini, boterbonen, asperges en geschoonde spruiten!
Het mag buiten dan flink regenen, ook bij ons regent het maar dan aan nieuwe producten! Deze week hebben wij weer mooie groenten van topkwaliteit mogen ontvangen! Breng deze producten van het seizoen ook in uw onderneming onder de aandacht! Vanaf dinsdag 19 maart a.s. is de verwachting dat de zon zich weer regelmatig laat zien en dat de lente dan echt gaat beginnen.
Paarse broccolini
Over onderscheidende groente gesproken! Deze prachtige, opvallende groente zorgt heel makkelijk voor meer kleur op het bord.
Broccolini is heel makkelijk én in zijn geheel te verwerken waardoor er geen restafval ontstaat. Met zijn knapperige bite zeer geschikt om circa drie minuten te roerbakken of te wokken.
(art.nr. 197887, collo à 1 kilo Nederland)
Deel op Facebook
Boterbonen uit de kas
Boterbonen zijn zachter en malser van smaak dan sperziebonen. Heerlijk en  kleurrijk in een salade, roergebakken met een klontje boter of pesto. Wel altijd eerst even goed gaar koken. Momenteel komen de boterbonen uit de Belgische kas.
(art. nr. 163945, collo à 3 kilo België)
Hand geschoonde spruiten
Gemak dient de mens! En dat geldt zeker voor deze met de hand geschoonde spruiten die gelijk klaar zijn om te verwerken. Geschoonde spruiten zijn spruiten die al van snijvlakje en buitenste blaadjes ontdaan zijn en daardoor klaar zijn voor bereiding. Het schoonmaken van deze spruiten gebeurt volgens strenge regels voor voedselveiligheid en hygiëne. Het spruitenseizoen loopt langzaam ten einde dus op=op.
(art. nr. 189662, collo 4 kilo België)
Groene asperges SanLucar
Wij hebben vanuit Spanje nieuwe oogst groene asperges van het kwaliteitsmerk SanLucar ontvangen. En wat zien ze er prachtige uit! Groene asperges groeien in tegenstelling tot de witte asperges boven de grond. Doordat ze langer aan de wortel van de plant blijven, bevatten ze meer vitamines en mineralen.
(art. nr. 102431, collo à 8 bosjes Spanje)

Uitgelicht: Green Diamond komkommers (NL)
Niet zomaar een komkommer!
De komkommers van Green Diamond voldoen aan strenge eisen. Hierbij is er altijd aandacht voor smaak, voedselveiligheid en duurzaamheid.  (art. nr. 132659, collo à 12 stuks Nederland)


Voordelen Green Diamond komkommer:
  • Langduriger vers in de winkel
  • Merkbaar smaakvoller en knapperiger
  • Betrouwbare oogst en levering
  • Gegarandeerd kwalitatief goed product, ALTIJD
Het bijzondere teeltproces
Green Diamonds ontwikkelde een speciale methode van hogedraadteelt. Deze methode laat de komkommer in gemiddeld 15 dagen groeien. Bij traditionele teelt duurt dit proces gemiddeld 22 dagen. Dit betekent dus zeven waardevolle dagen extra om het product bij de consument te krijgen. Resultaat is een gegarandeerd verse komkommer!
Lees meer over de Green Diamond komkommer

AGF knallers; extra scherp voor u ingekocht!
Onderstaande producten hebben wij voor volgende week extra scherp voor u kunnen inkopen. Doe hier uw voordeel mee! Geldig vanaf zaterdag 16 t/m vrijdag 22 maart
  • 189659 Mix cherrytomaat SanLucar (collo à 1,5 kilo)
  • 192727 Witte pitloze druif SanLucar (collo à 4,5 kilo)
  • 102431 Groene asperges (collo à 8 bosjes)
  • 194854 Granaatappel maat 10 (collo à 10 stuks)
Ja! Ik wil de AGF knallers per mail ontvangen!

Nieuwe oogst Daslook
Wij hebben de nieuwe oogst daslook - ook wel bekend als boslook of knoflookblad - in ons assortiment. Daslook is familie van bieslook, ui en knoflook en de geur lijkt ook sterk op die van knoflook alleen is daslook minder scherp.
Tip: bewaar daslook zo kort mogelijk aangezien de kwaliteit anders achteruit gaat. Erg lekker om soep of pesto van te maken! Daslook is maar kort op de markt dus breng het vooral onder de aandacht!
(Art.nr. 183701, 1 kilo, Frankrijk)
Recept daslook

Volg ons
t f in
Contact